• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров: Україна підпише протокол по СОТ із США після набуття статусу країни з ринковою економікою

    Опубликовано: 2005-11-03 17:26:00
    Україна, яка має намір вступити до СОТ в поточному році, підпише двосторонню угоду з цього приводу із США лише після отримання від США статусу "країни з ринковою економікою". Таку думку висловив відповідаючи на запитання журналістів після зустрічі з віце-президентом США Річардом Чейні Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров.
     
    "Ви розумієте, спочатку нам потрібно отримати статус "країни з ринковою економікою" від США. Зараз працює група Мінекономіки, одночасно ведеться робота по протоколу до СОТ. Але ж ви знаєте, що США завжди звикли підписувати останніми", - заявив український Прем’єр.
     
    Водночас, після зустрічі з Держсекретарем США Кондолізою Райс Юрій Єхануров прогнозував надання Україні відповідного статусу в січні 2006 року. Яким чином це кореспондується з намірами України потрапити до СОТ ще в 2005 році, Прем’єр-міністр України пояснювати не став.
     
    "Урядовий портал"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.