• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся з Опікунською радою Міжнародної групи з кризових ситуацій

    Опубликовано: 2005-11-04 11:53:00
    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з представниками Опікунської ради Міжнародної групи з кризових ситуацій (МГК). На початку зустрічі Глава держави зазначив, що досвід, авторитет та знання членів МГК у моніторингу ситуацій в багатьох країнах світу може бути корисним для України. Говорячи про політичну картину, що склалася в Україні напередодні чергових парламентських виборів, В. Ющенко назвав її особливою. Зокрема тому, що погляди нової української влади та різних політичних сил, представлених у сформованій чотири роки тому Верховній Раді, різняться з ряду питань.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

     У ході зустрічі представники Опікунської ради МГК цікавилися низкою зовнішньополітичних та внутрішніх питань, що нині актуальні для України.З української сторони на зустрічі були присутні Глава Секретаріату Президента України Олег Рибачук, народний депутат та член Опікунської ради МГК Віктор Пінчук. Зі сторони Опікунської ради МГК – президент МГК Еванс Гаррет, голова правління Опікунської ради МГК Кріс Паттен, глава Інституту Відкритого суспільства Джордж Сорос. 

     Довідка. Чергове засідання Опікунської ради МГК вперше проходить у Києві 3 – 7 листопада. До її складу входять близько сорока відомих світових політиків, колишніх керівників державних установ різних країн. На засідання до Києва прибули понад 25 членів Ради МГК, що є свідченням високого інтересу до України з боку зарубіжних політичних лідерів.
     
    ELCOMART Политика
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.