• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Грищенко: "Єханурова позитивно сприймають у США"

    Опубликовано: 2005-11-04 12:27:00
    Візит нового прем'єра є надзвичайно важливим тому, що американці хочуть побачити раціональну, зважену, розумну командну людину, яка здатна працювати в тандемі з президентом.

    Так в ефірі телеканалу НТН прокоментував візит до США прем'єр-міністра України Юрія Єханурова міністр закордонних справ України 2003-2005 рр., заступник голови Республіканської партії України Костянтин Грищенко.

    "В нинішній ситуації людина, яка не відповідає цим стандартам, може призвести тільки до розколу владної команди", – відзначив К.Грищенко.

    Колишній міністр підкреслив, що він щойно повернувся із США, де мав багато зустрічей. "Практично всі, з ким зустрічався, мають велике сподівання на тлі того, що ми мали до цього", – сказав він.

    "Всі розуміють, що можливості цього уряду дуже обмежені з огляду на те, що дуже скоро мають відбутись парламентські вибори. Всі готові допомогти цьому уряду. У США сподіваються, що президенту і прем'єру вдасться втримати ситуацію до виборів", – підкреслив республіканець.
     
    Прес-служба Республіканської партії України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.