• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рибачук: "Генпрокурорів пропонував не Ющенко"

    Опубликовано: 2005-11-04 14:39:00
    Указ про призначення нового генпрокурора Олександра Медведька буде підписано найближчим часом.
     
    "Указ лежить на підписі в президента", - повідомив голова секретаріату президента Олег Рибачук.
     
    Причиною конфузу із поданням Президента двох різних кандидатур на посаду Генпрокурора виявилася надмірна довіра Ющенка голові свого Секретаріату.“З Присяжнюком (поданням його кандидатуру на посаду генпрокурора і відкликанням в той же день) – це була помилка секретаріату. На лікарняному був один з двох заступників, це субота...прізвище Присяжнюка було серед тих, хто пройшов попередню співбесіду, які розглядалися як можливі кандидати", - пояснив Рибачук.
     
    Я мав розмову з президентом, люди які допустили помилку, отримали догану. Це не помилка президента", - додав він.Що стосується можливих звільнень губернаторів, то Рибачук не назвав ні їх кількість, ні час, коли їх звільнять. Він повідомив, що мав перед брифінгом з цього приводу зустріч з Юрієм Єхануровим, і можливо, зараз той зустрічається з президентом.
     
    "Мова йде про те, що будуть певні переміщення серед команди, це люди команди президента і вони залишаться в команді. Зараз проходять консультації з людьми, які можуть з посади губернатора перейти на інші функції, але як члени команди президента", - зазначив Рибачук.
     
    Говорячи про перспективи віце-прем'єра Романа Безсмертного, Рибачук не став коментувати чутки про його звільнення з посади віце-прем'єра і перехід на роботу в штаб "Нашої України". Рибачук вважає, що "коректніше" запитати про це у самого Безсмертного.
     
    "expres.ua"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.