• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко провів робочу нараду з Юрієм Єхануровим

    Опубликовано: 2005-11-04 17:48:00
    Під час наради Прем’єр-міністр поінформував Главу держави про підсумки свого візиту до США, а також про результати переговорів і зустрічей з представниками політичних та бізнес-кіл. За словами Юрія Єханурова, під час зустрічей було обговорено ряд питань двосторонніх відносин, у тому числі набуття Україною статусу країни з ринковою економікою і вступ до СОТ. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    В. Ющенко та Ю. Єхануров також обговорили роботу урядової робочої групи щодо найбільш ефективного використання коштів, отриманих від приватизації «Криворіжсталі». Прем’єр-міністр зазначив, що питанню оптимального використання коштів буде присвячене спеціальне засідання уряду.
     
    Президент України вважає, що під час прийняття рішення неодмінно має бути вивчена і врахована думка експертів та фахівців неурядових організацій, аби гроші були використані в найбільш ефективний для держави спосіб.
     
    ELCOMART Политика
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.