• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Наливайченко зустрівся з Хамідом Аль-Баяті

    Опубликовано: 2005-12-19 09:50:00
    16 грудня ц.р. заступник Міністра закордонних справ України В.Наливайченко зустрівся з заступником Міністра закордонних справ Іраку Хамідом Аль-Баяті, який перебуває в Україні з офіційним візитом.
     
    В ході переговорів сторони обговорили можливості активізації двостороннього економічного співробітництва між нашими країнами, зокрема, у сферах видобутку та транспортування нафти і газу, виробництва електроенергії, сільського господарства. Х.Аль-Баяті наголосив на важливості сприяння на урядовому рівні залученню українських інвестицій у відбудову економіки Іраку. Співбесідники також обговорили можливість поновлення роботи Посольства Республіки Ірак в Києві, яке повинно стати одним з механізмів активізації економічної співпраці між нашими країнами. Іракська сторона планує відкрити у 2006 році до 30 посольств у різних країнах світу. У цьому зв’язку сторони погодилися всіляко сприяти тому, щоб роботу Посольства Іраку в України було відновлено саме у 2006 році.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.