• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров зустрівся з керівником місії Європейського департаменту МВФ

    Опубликовано: 2005-12-19 09:58:00
    Прем’єр-міністр Юрій Єхануров провів зустріч з керівником місії Європейського департаменту МВФ Альбертом Йегером, під час якої йшлося про поточну економічну ситуацію в Україні.
     
    Зокрема, обговорювалися ключові питання бюджетної політики та основні показники проекту Державного бюджету на 2006 рік. Глава Уряду відзначив базові механізми, що забезпечуватимуть бюджетні надходження у контексті збільшення соціальних виплат у бюджетній сфері. Йшлося також про очікувані макроекономічні показники на 2006 рік.
     
    В ході зустрічі Юрій Єхануров підкреслив, що співробітництво з Міжнародним валютним фондом розглядається Урядом як один з важливих пріоритетів зовнішньоекономічної політики України, що дає можливість враховувати світовий досвід у впровадженні заходів щодо подальшого розвитку національної фінансової системи. При цьому Глава Уряду зазначив, що Україна зацікавлена у подальшому поглибленні співпраці з МВФ.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.