• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко сформулював основні напрямки діяльності Української армії на 2006 рік

    Опубликовано: 2005-12-19 10:55:00
    Виступаючи на розширеному засіданні колегії військового відомства у Генеральному штабі Збройних Сил України, Міністр оборони України Анатолій Гриценко сформулював основні напрямки діяльності Української армії на 2006 рік. Керівник оборонного відомства наголосив, що пріоритетним у діяльності Збройних Сил наступного року має стати розвиток високотехнологічних компонентів.
     
    – Ми повинні вкладати кошти у ті сфери, які дають мультиплікативний ефект. Це розвиток систем зв’язку, управління військами та зброєю, переведення їх на цифрову базу. Без цього наша армія не зможе бути сучасною, навіть якщо на її озброєнні стоятимуть найсучасніші модернізовані танки, літаки та кораблі, а їхні екіпажі будуть повністю підготовлені, – наголосив Анатолій Гриценко.
     
    За його словами, наступного року діяльність будь-якого командира оцінюватиметься в першу чергу за результатами бойової підготовки. Міністр оборони України також висловив стурбованість ситуацією, коли зловживання в армії виявляє не безпосередній командир чи начальник, а представники органів внутрішніх справ, Служби безпеки, прокуратури чи контрольно-ревізійних комісій. Анатолій Гриценко заявив про рішучій намір перебороти сталу негативну традицію щодо замовчування зловживань чи порушень.
     
    – Я підписав відповідний наказ, згідно з яким командира, який виявив порушення у підпорядкованому військовому організмі, не притягуватимуть до відповідальності. Навпаки, я буду заохочувати командирів, здатних не приховувати, а виявляти порушення. Я хочу, щоб у Збройних Силах була створена атмосфера неприйняття будь-яких зловживань чи порушень, – наголосив Міністр оборони України Анатолій Гриценко.
     

    Прес-служба МО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.