• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні перебуває делегація лісівників Турецької Республіки

    Опубликовано: 2005-12-19 11:08:00
    З 15 по 17 грудня поточного року на запрошення Державного комітету лісового господарства в Україні перебувала делегація лісівників Турецької Республіки на чолі з Генеральним директором лісового господарства Туреччини Османом Кахведжі.
     
    В рамках візиту лісівники Туреччини ознайомились з організацією та веденням лісового господарства лісостепової та степової зони України. Під час зустрічі з викладачами та студентами Науково-навчального інституту лісового і садово-паркового господарства Національного аграрного університету Генеральний директор лісового господарства Турецької Республіки ознайомив присутніх з сучасним станом та перспективами розвитку лісової галузі Туреччини.
     
     16 грудня між Генеральним директором лісового господарства Турецької Республіки Османом Кахведжі та Головою Державного комітету лісового господарства України Віктором Червоним було підписано Протокол про наміри.
     
    Проколом передбачено співпрацю між лісівниками України та Туреччини з наступних питань: лісівництво, в т.ч. генетика, насінництво і селекція лісових деревних порід, охорона природи, сертифікація лісового господарства, мисливське господарство, організаційна структура в лісовому господарстві, природничо-лісова освіта, розвиток техніки і технології в лісовому господарстві.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.