• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські і французькі миротворці провели спільне тренування

    Опубликовано: 2005-12-19 12:07:00
    Будні українських миротворців 3-го окремого інженерного батальйону ЗС України, що виконує завдання Місії ООН у Південному Лівані, пов’язані не тільки з виконанням інженерно-саперних завдань на території цієї країни.
     
    Днями наші миротворці спільно з французькими колегами провели тренування з виконання вправ зі стрілецької зброї. Захід відбувався на стрільбищі французького миротворчого контингенту.
     
    На початку тренування французькі військові ознайомили українців із всіма видами зброї, що знаходиться на озброєнні їхнього підрозділу - від пістолета до гранатомета. У свою чергу військовослужбовці “Укрінжбату” репрезентували французьким колегам зброю, спорядження і інженерно-саперні засоби українського контингенту.
     
    Головним етапом тренувань стало практичне виконання бойових стрільб. Українці виконували вправи стрільб з французьких автоматів “Фамас”, а французи опановували бойові можливості автомата Калашникова. Не став на заваді навіть тривалий дощ, який став природнім фактором, що ускладнив виконання вправ.
     
    Обидва миротворчих підрозділи виконали вправи бойових стрільб на оцінку “добре”, а дружні стосунки військовослужбовців України та Франції були оцінені на “відмінно”.
     

    Прес-служба МО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.