• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розпочалось засідання суду у справі Гонгадзе

    Опубликовано: 2005-12-19 14:19:00
    Апеляційний суд Києва почав розглядати найгучнішу справу за всю історію України. Слухання попередні. Поки що відбуваються за зачиненими дверима. Судову колегію у карних справах очолює суддя Ірина Григор’єва.

    До залу суду із слідчого ізолятора привезли двох обвинувачених у вбивстві Гонгадзе - колишніх офіцерів міліції Валерія Костенка та Миколу Протасова. Ще один учасник злочину Олександр Попович - водій автівки, якою везли Георгія на смерть, прийшов сам. Він перебуває на підписці про невиїзд.

    Як повідомляє наш кореспондент, у залі нема постраждалої - матері журналіста Лесі Гонгадзе. Її інтереси представляє адвокат Андрій Федур.

    Перед початком засідання він розповів, що вимагатиме повернення судової справи на додаткове розслідування. Оскільки в ній проходять не всі учасники вбивства.

    Чи мав на увазі Федур генерала Олексія Пукача, якого розшукує міліція, чи замовників та організаторів, поки невідомо. Журналістів до зали не пустили.
     
    "НТН"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.