• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зейналов: Своє рішення пояснюю непростою політичною ситуацією

    Опубликовано: 2005-12-19 14:28:00

    "Я з самого початку заявляв: у зв'язку з тим, що ми працювали на виборах Президента, після - створювали партію, я обираю саме політичну діяльність. Тому мене, власне, й обрали головою обласної партійної організації "Нашої України", - заявив в інтерв’ю сайту RAZOM екс-губернатор Кіровоградщини, член Ради партії "Наша Україна" Едуард Зейналов.

    Як відомо, 18 грудня, в день проведення Міжпартійного з’їзду Виборчого блоку політичних партій “Наша Україна” Зейналов написав заяву про звільнення з посади голови облдержадміністрації.

    "Що стосується умови (обирати між виборчими списками і посадою – ред.) – вона була дещо несподіваною, - зазначив Зейналов. - Ми думали, що під час виборчої кампанії підемо у відпустку. Але рішення Президента є рішенням Президента і його потрібно виконувати".

    "Чесно кажучи, мені шкода залишати область, - зізнався екс-губернатор. – Адже мною була сформована дієва команда. Але я зробив вибір і не звик змінювати свою точку зору".

    Щодо своєї подальшої політичної діяльності Зейналов зазначив, що отримав пропозиції керувати виборчою кампанією в Кіровоградській і ще в кількох сусідніх областях. "Буду займатися і організаційними процесами, й агітаційною кампанією, буду їздити по регіонах і сам, і з народними депутатами. Людей необхідно агітувати, роз’яснювати їм, - наголосив Зейналов. - Тим більше, що область у нас дуже проблемна. Я був довіреною особою кандидата в президенти Ющенка в пріснопам'ятному сотому окрузі, тому знаю, про що кажу. Зараз ситуація трохи вирівнялась, але все одно проблеми лишаються".

    Непростою політичною ситуацією, яка склалася в Кіровоградськй області, Зейналов частково й пояснює своє рішення піти з посади голови облдержадміністрації.

    "Адже на посаді губернатора я практично не міг займатися політикою. А перемога на виборах вимагає дуже активної агітаційної роботи. На мою думку, зараз ця робота проводиться недостатньо - і в центральних ЗМІ, і на регіональному рівні", - заявив екс-губернатор.

    Відповідаючи на питання, чи знає він, хто буде його наступником, Зейналов відповів негативно, наголосивши: "Сподіваюсь, це буде хтось із моєї команди".

     Прес-служба НСНУ  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.