• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко на вибори не піде

    Опубликовано: 2005-12-19 15:14:00

    Я особисто брати участь у березневих виборах до Парламенту не буду”. Про це заявив сьогодні, 19 грудня, міністр оборони України Анатолій Гриценко.

    “Я буду залишатися на посту міністра оборони і робитиму все, для того щоб виконати важливі завдання по розвитку наших Збройних Сил”, - зазначив Анатолій Гриценко.
     
    Він також повідомив, що зараз готується відповідний наказ, який визначить порядок роботи Міністерства оборони зокрема, і Збройних сил в цілому в ході виборчої кампанії.
     
    “ Цей наказ буде найближчим часом підготовлено і підписано для того, щоб з одного боку політичні партії і блоки мали можливість донести до громадян України, якими є військовослужбовці Збройних Сил, свої програми. З іншого боку – щоби все було в рамках закону і не було жодних підстав говорити, що в армії якимось чином здійснюється вплив, тиск або інші прояви адміністративного ресурсу”, - повідомив міністр оборони України.
     
    “Армія не буде жодним чином забезпечувати просування будь-якої політичної сили. Водночас, усі військовослужбовці матимуть можливість ознайомитися з програмами партій, які братимуть участь у виборах і на центральному і на місцевому рівнях”, - наголосив Анатолій Гриценко.
     
    Керівник вітчизняного військового відомства також висловив свої думки щодо участі військовослужбовців у виборах як до Верховної Ради так і до органів місцевого самоврядування. Анатолій Гриценко зокрема, зазначив, що з одного боку це сприятиме посиленню впливу суспільства на армію, а з іншого боку - це можливість донести до Парламенту, до місцевої влади потреби й інтереси Збройних Сил.
     
    “Це право кожного військового. Жодних обмежень не має. Але жодним чином не буде поєднана службова діяльність із пропагандисткою діяльністю в ході виборчої кампанії. Або людина звільняється, або вона йде у відпустку. Або вона не бере участі у виборчій кампанії але її прізвище присутнє у символічному списку і вона повністю виконує свої службові обов’язки. І я тоді як міністр маю повне право вимагати виконання цих обов’язків на 100%”, - підкреслив Анатолій Гриценко. Міністр оборони також наголосив, що не буде жодного тиску, не буде намагання звільнити за те, що військовослужбовець йде на вибори.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.