• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин привітав працівників міліції України з професійним святом

    Опубликовано: 2005-12-19 16:23:00
    Сердечно вітаю мужніх вартових правопорядку, ветеранів з професійним святом – Днем міліції. На міліцію як державний озброєний орган виконавчої влади покладено складне й відповідальне завдання – захищати від протиправних посягань життя, здоров'я, права і свободи громадян, власність, природне середовище, інтереси суспільства і держави.
     
    Тепер, коли протидію криміналітетові і зокрема корупції проголошено визначальним державним пріоритетом, люди покладають на міліцію особливі надії. Громадяни сподіваються, що в застосуванні закону не буде поділу на "своїх" і "чужих", що його силу відчують навіть ті, хто вважав себе недосяжним. Наші громадяни очікують від міліції не словесних переможних реляцій, а реальних зрушень, які дозволять їм відчути себе захищеними, подолати постійний страх за власне життя і життя своїх дітей, бути певними, що їх не поб'ють і не пограбують на вулиці чи у під'їзді власного будинку.
     
    Приборкати злочинність важко, але конче необхідно. Ми віримо в вас, у вашу вірність Присязі, службовому обов'язку, у ваше прагнення служити народові. Нехай це довір'я підтримує вас у ваших зусиллях, як і усвідомлення того, що від вас великою мірою залежатиме, чи зможемо ми побудувати цивілізовану державу, яку поважали б і власні громадяни, і увесь світ.
     
    Міліція належить до "силових" державних структур. А сила вимагає розумного застосування, бо перемоги, досягнуті лише силою, не тривалі. Недаремно наше законодавство підкреслює, що міліція виконує свої завдання неупереджено, у точній відповідності з законом і що ніякі виняткові обставини або вказівки службових осіб не можуть бути підставою для будь-яких незаконних дій або бездіяльності. Закон вимагає від працівників міліції поважати гідність особи, виявляти до неї гуманне ставлення, високу культуру і такт. Ніколи не слід забувати про це.
     
    Верховна Рада України і далі підтримуватиме вас удосконаленням законодавства про міліцію, підвищенням соціального статусу і захищеності її працівників. Тож нехай буде прихильною до вас доля і успішною ваша нелегка і небезпечна служба. Як і ваші родини, дружини і подруги, ми вболіваємо за вас і дуже хочемо, щоб із кожного двобою із злочинним світом ви виходили переможцями, живими і здоровими.
     
    Бажаю вам міцного здоров'я, щастя й добра, людської шани і поваги.
     
    Нехай береже вас Бог.
     

    Прес-служба ВРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.