• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дніпропетровська обласна нарада

    Опубликовано: 2005-12-19 16:39:00
    Захід проходив за участю заступника керівника апарату облдержадміністрації Геннадія Константинова та начальника управління державної служби Головдержслужби України у Дніпропетровській області Олени Тертишної. На ньому були присутні заступники голів райдержадміністрацій та керівники кадрових служб усіх органів державної влади області.

    Геннадій Константинов відмітив, що кадровий потенціал Дніпропетровщини характеризується високим професіоналізмом, компетентністю у вирішенні поставлених питань, високим рівнем освіти серед працівників органів законодавчої і виконавчої влади. На сьогодні Дніпропетровська область практично завершила процес формування кадрів. Тому основна увага зараз приділяється питанню підготовки якісного кадрового резерву на державну службу (підбору кандидатур, збільшенню відсотку молоді у кадровому резерві та обов’язковому врахуванню управлінського досвіду). Робота, яка проводиться з особами, зарахованими до кадрового резерву, значно сприяє підвищенню професійного рівня працівників та підготовці їх до кваліфікованого виконання функцій на майбутній посаді.
     
    "Дніпропетровська  облдержадміністрація"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.