• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бутейко: “В СНД нас підштовхували, в ЄС нам треба встигнути“

    Опубликовано: 2005-12-23 09:43:00
    21 грудня з робочим візитом Вінниччину відвідав перший заступник глави МЗС України, заступник голови Української народної партії Антон Бутейко.
     
    У залі засідань Вінницької облдержадміністрації відбулась зустріч високопосадовця з лідерами обласних осередків політичних партій та рухів. Темою обговорення стали плюси і мінуси вступу України до ЕС, зовнішню політику України щодо якого покликані роз’яснювати представники відомства відповідно до Державної програми європейської інтеграції України в ЕС.
     
    Під час свої промови гість запевнив, що Україна буде й надалі рухатись в напрямку інтеграції до європейської спільноти, оскільки це вигідно і з позицій економічної безпеки, і з точки зору прискорення закордонних інвестицій в українську економіку.
     
    Ведучи мову про декларування принципів «Україна: європейський вибір» перший заступник глави МЗС України зазначив, що ще кілька років тому далі за декларацію намірів справа не заходила. Після Помаранчевої революції Україна отримала реальні шанси, і було б прикро ними не скористатися. Реальні вигоди від вступу до ЄС, на думку державного діяча, очевидні: вимоги та передумови вступу України до ЄС є гарантом добробуту народу України. Адже це і захист прав людини, і встановлення певного прожиткового рівня, і свобода ЗМІ, і верховенство права, реформа судової системи.
     

    "Сумщина політична"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.