• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Луценко відвідав Хмельниччину

    Опубликовано: 2005-12-23 11:35:00

    Кожна п’ята квартира, яку отримали  працівники органів внутрішніх справ України впродовж цього року, - побудована в Хмельницькій області. Як повідомив Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко під час перебування з одноденним робочим візитом на Поділлі, саме Хмельницька область у питанні забезпечення житлом міліціонерів та покращенні соціально-культурної сфери займає лідируюче становище в країні.

    “Безперечно, - говорить Юрій Луценко, - тут є заслуга не лише обласного управління внутрішніх справ, але й керівництва області. На Хмельниччині міліція співпрацює з владою, а не обслуговує її. І так має бути завжди і всюди”.
     
    Приводів для відвідин Міністром внутрішніх справ нашої області було багато. Юрій Луценко був присутнім на відкритті нової двоповерхової їдальні реабілітаційного центру для співробітників ОВС у смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області. Центр реабілітації, розташований на базі санаторію “Товтри”, перших відвідувачів прийняв у 2001 році. На будівництво їдальні управління МВСУ в Хмельницькій області витратило 350 тисяч гривень. Ще 350 тисяч гривень для закінчення усіх робіт виділило МВС України.
     
    Сама їдальня розташована на другому поверсі, а перший відвели для невеличкого кафе. У приміщенні зроблений сучасний ремонт, усі робочі кімнати обладнані новими меблями.
     
    Разом із головою Хмельницької ОДА Іваном Гладуняком та начальником УМВСУ в Хмельницькій області генерал-майором Володимиром Гаврилюком Юрій Луценко перерізав стрічку під час відкриття нового НДЕКЦ, будівництво якого тривало 4 роки. Відтепер співробітники НДЕКЦ забезпечені належними умовами роботи, значно поновлена матеріально-технічна база центру.
     
    25 кращих дільничних інспекторів міліції області отримали з рук Міністра ключі від новеньких автомобілів “Таврія”. Ще 90 співробітників органів внутрішніх справ – ключі від нових квартир.
     
    До Дня міліції управління МВСУ в Хмельницькій області ввело 5 об’єктів житла, що дало можливість отримати співробітниками ОВС квартири. Всього до кінця поточного року поліпшили свої житлові умови 158 сімей. А всього на квартирному обліку перебуває ще 517 чоловік.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.