• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безсмертний вимагає розслідування замаху на Антона Клименка

    Опубликовано: 2005-12-23 14:28:00
    "Політична ситуація на Сході України практично залишилася такою же, як і рік тому назад", - заявив голова Політради блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний, коментуючи спробу замаху на життя керівника донецької обласної організації партії "Наша Україна" Антона Клименка.
     
    "У політиці продовжують використовувати кримінальні методи - рік тому били і залякували наших спостерігачів і членів виборчих комісій. Сьогодні наших однопартійців намагаються підірвати", - наголосив Безсмертний.
     
    "Наш блок висловлює свою підтримку Антону Клименку і вважає, що справу, яку він започаткував щодо протидії вільного розповсюдження наркотичних препаратів буду продовжено. Ми вимагаємо від правоохоронних органів негайного і ретельного розслідування цього замаху та покарання його організаторів", - підкреслив голова Політради блоку "Наша Україна".
     
    Роман Безсмертний також заявив, що "до Донецька негайно виїжджає Петро Порошенко, який надасть необхідну моральну та організаційну підтримку регіональній партійній організації. Спроби політичного реваншу, спровоковані кримінальними засобами, не пройдуть".
     

    Прес-служба НСНУ  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.