• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Колегія Дніпропетровської облдержадміністрації

    Опубликовано: 2005-12-23 14:44:00
    Відкриваючи засідання, голова облдержадміністрації Надія Дєєва поінформувала присутніх про нараду з питань автомобільних доріг, яку на Херсонщині провів напередодні Президент України Віктор Ющенко. На колегії також йшла мова про завдання, поставлені по облаштуванню доріг перед Дніпропетровською областю.
     
    Крім того, було розглянуто питання щодо затвердження порядку фінансування видатків з обласного бюджету в першому кварталі 2006 року. Начальник головного фінансового управління Юрій Бірюков повідомив присутніх, що станом на 21 грудня 2005 року доходи загального фонду місцевих бюджетів виконані на 97,4%, а бюджет області – на 100,7 %. Надія Дєєва акцентувала увагу на тому, що у зв’язку із закінченням поточного року та початком наступного, з метою забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, затвердження обласного бюджету повинно проходити в установленому чинним законодавством порядку.
     
    Про стан кадрової роботи та заходи щодо її поліпшення в обласній та районних державних адміністраціях учасників зібрання повідомив керівник апарату облдержадміністрації Олександр Перов. Він наголосив на тому, що кадрова політика в органах виконавчої влади є одним із найважливіших чинників розвитку України. Зараз ведеться робота над розробкою, прийняттям і реалізацією Концепції кадрової політики в органах виконавчої влади в Дніпропетровській області, яка повинна забезпечити координацію діяльності регіональних органів, які працюють з кадрами. Результатом дії концепції повинно стати підвищення престижу і авторитету державного управління та зокрема державної служби в області.
     
    Ще на колегії облдержадміністрації говорили про виконання Програми розвитку виставково-ярмаркової діяльності в Дніпропетровській області на 2003-2005 роки та погодження такого ж проекту на 2006-2010 роки.
     
    Начальник управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації Юрій Завгородній відзначив, що реалізація Програми дала змогу поліпшити стан справ у сфері зовнішньої торгівлі регіону та створити позитивний інвестиційний імідж області. Прийняття ж нової Програми на 2006-2010 роки дозволить закріпити позитивні тенденції розвитку зовнішньоекономічної діяльності регіону, зберегти позиції провідного експортера України та покращити імідж Дніпропетровщини як одного з найбільш інвестиційно привабливих регіонів для іноземного інвестування. Проте, над нею необхідно ще добре попрацювати. За підсумками колегії голова облдержадміністрації дала доручення відповідним управлінням та структурним підрозділам адміністрації щодо вирішення проблемних питань.
     
    "Дніпропетровська  облдержадміністрація"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.