• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбувся робочий візит голови Держпромгірнагляду до Прикарпаття

    Опубликовано: 2005-12-23 17:41:00
    22-23 грудня на Прикарпатті з робочим візитом перебував голова Держпромгірнагляду Михайло Саварин. Він представив нового керівника територіального управління по Івано-Франківській області. Цю посаду відтепер обіймає Зіновій Кулик.
     
    На спеціальній нараді визначено подальші шляхи роботи територіального управління. Зокрема, ліквідації і створення на базі управління Держпромгірнагляду. Він зазначив також, що незважаючи на задовільну роботу впродовж 2005 року, її рівень необхідно поліпшити і привести у відповідність сучасним вимогам. Особливу увагу варто приділити кадровому питанню. «Ми повинні своєю роботою довести, що потрібні суспільству», - наголосив голова Держпромгірнагляду.
     
    У свою чергу новопризначений керівник Івано-Франківського теруправління Держнаглядохоронпраці зазначив, що особливу увагу приділятиме кадровому питанню та наглядовій діяльності інспекторів.
     
    Довідка. Зіновій Кулик 1951 року народження. У 1978 році закінчив Івано-Франківський інститут нафти і газу. У 1993-му почав працювати в Івано-Франківській державній інспекції на посаді провідного державного інспектора котлонагляду і підйомних споруд. У 1999 році призначений заступником начальника Івано-Франківської інспекції державного нагляду в енергетиці, будівництві та котлонагляду.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.