• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров привітав працівників архівних установ з іх професійним святом

    Опубликовано: 2005-12-26 09:53:00

    Шановні працівники архівних установ!

    Від імені Уряду України прийміть сердечні вітання з професійним святом – Днем працівників архівних установ!

    Національний архівний фонд утвердився в останні роки як важлива складова інформаційного простору України. В архівосховищах нашої держави сконцентровано безцінні скарби історії та культури, невичерпні джерела людської пам’яті. Без щоденної копіткої праці зі збереження і використання свідчень минулого неможливо успішно крокувати у майбутнє. Усе це надає Вашій роботі великої суспільної значущості.

    Переконаний, що Ваш професіоналізм, усвідомлення Вами високої відповідальності перед минулим, сьогоденням і майбуттям будуть і надалі запорукою дбайливого збереження та примноження культурних цінностей і документальної пам’яті українського народу.

    Щиро зичу успіхів та нових звершень у Вашій важливій і відповідальній праці, невичерпної енергії та нових здобутків в ім’я українського народу і процвітання України. Міцного Вам здоров’я, благополуччя, миру і щастя в родинах!

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.