• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд збільшив чисельність працівників Секретаріату Кабінету Міністрів

    Опубликовано: 2005-12-26 11:05:00
    У деяких засобах масової інформації з’явилася інформація стосовно того, що Кабінет Міністрів збільшив чисельність працівників свого Секретаріату на 433 особи, або на 84%. Прес-служба Кабінету Міністрів уповноважена повідомити, що ця інформація не відповідає дійсності. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів №1200 від 15 грудня 2005 року, гранична чисельність працівників Секретаріату Кабінету Міністрів та патронатних служб збільшується на 65 одиниць.
     
    Це рішення прийнято Урядом у зв’язку з необхідністю виконання Секретаріатом Кабінету Міністрів додаткових функцій пов’язаних з впровадженням механізму взаємодії між Верховною Радою та Урядом і направлених на виконання положень Закону України „Про внесення змін до Конституції України”. Зокрема, у Секретаріаті Кабміну будуть посилені управління правового забезпечення, управління регіональної політики та управління стратегії розвитку інформаційних ресурсів та технологій. Постанова набуває чинності з 1 січня 2006 року.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.