• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З Іраку повернулися 455 українських миротворців

    Опубликовано: 2005-12-26 11:57:00
    Сьогодні вранці, 26 грудня, здійснивши 600-кілометровий марш до бази “Вірджинія”, до Кувейту прибула ще одна механізована колона військової техніки українського миротворчого контингенту в Республіці Ірак.
     
    До складу колони входило 26 одиниць броньованої та автомобільної техніки та 116 військовослужбовців. Таким чином на території кувейтської бази “Вірджинія” вже зосереджено 293 українських військових та 168 одиниць броньованої та автомобільної техніки.
     
    На сьогодні у кувейтському порту Аш-Шуайба майже завершено завантаження першого порому з військовою технікою та майном українського миротворчого контингенту.
     
    25 грудня літаком Ту-154 Державного підприємства Міністерства оборони України “Українська авіаційна транспортна кампанія” до Львова було доставлено 122 українських миротворця зі складу 81-ї тактичної групи ЗС України.
     
    Сьогодні, 26 грудня заплановано черговий – шостий – борт з Кувейту, яким на Батьківщину повернуться 115 українських миротворців.
     
    Довідка. Відповідно до рішення Президента України національний миротворчий контингент в Республіці Ірак буде виведений з території цієї країни до кінця цього року. Згідно з планом, який погоджений з усіма сторонами, виведення контингенту заплановано завершити до 30 грудня 2005 року.
     
    Всього станом на 26 грудня в Україну з Іраку повернулося 455 військовослужбовців українського миротворчого контингенту в Республіці Ірак.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.