• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд вніс зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів з питань виборчого процесу

    Опубликовано: 2005-12-26 16:15:00
    Кабінет Міністрів вніс зміни до деяких своїх постанов з питань виборчого процесу. Метою прийняття постанови є приведення нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України у відповідність до Закону України „Про внесення змін до Закону України „Про вибори народних депутатів України” та забезпечення в межах повноважень Кабінету Міністрів України належного правового врегулювання проведення виборів У березні 2006 року.
     
    Зміни до постанов Кабінету Міністрів України, що вносяться згідно з даним рішенням Уряду,  стосуються уточнення назв виборчих комісій, які організовують підготовку і проведення виборів, посилань на відповідні статті Закону України „Про вибори народних депутатів України”.
     
    Постановою  також уточнюється порядок оплати або відшкодування вартості послуг, наданих окружним і дільничним виборчим комісіям під час підготовки та проведення виборів народних депутатів України (постанова Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2001 року №1713); встановлюється порядок виплати винагороди спеціалістам, експертам і технічним працівникам, залученим до роботи у виборчих комісіях по виборах народних депутатів України для організаційного, правового, технічного забезпечення здійснення повноважень цих комісій (постанова Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2003 року №213); уточнюється оплата праці членів виборчих комісій (постанова Кабінету Міністрів України від 28 липня 2004 року № 966).
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.