• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Козак святкує, а Сало зазнав невдачі

    Опубликовано: 2005-12-26 17:20:00

    Центральна виборча комісія зареєструвала колишнього начальника Західної регіональної митниці Тараса Козака кандидатом у народні депутати.

    Натомість екс-начальника Львівського обласного управління міліції Олега Сала спіткала прикра невдача – відмова в реєстрації.

    Як повідомляє офіційний сайт ЦВК, 21 грудня зареєстровано виборчий список блоку Наталії Вітренко “Народна опозиція”. Без проблем реєстрацію пройшли 362 кандидати. Інші 63 претенденти не подолали цього першого бар’єра на шляху до депутатства. Серед невдах опинився і генерал-майор Олег Сало.

    У додатку до постанови ЦВК від 21 грудня 2005 року №234 йдеться, що Олег Сало порушив умови реєстрації, а саме в автобіографії не зазначив дати її написання. Проте цю невдачу аж ніяк не назвеш трагедією: до 30 грудня ще залишається час, аби він встиг виправити цю технічну помилку.

    Як відомо, до виборчого списку “Народної опозиції” “одіозні” львів’яни Тарас Козак і Олег Сало потрапили від партії “Русько-Український Союз” (РУСЬ). При цьому екс-митник посів у ньому почесне, радше прохідне 15-те місце, а екс-міліціонер опинився на 24-й сходинці.

    До речі, до виборчого списку блоку Наталії Вітренко потрапило ще двоє львів’ян. Під 56-м порядковим номером – перший секретар ЛОК ПСПУ Олександр Покровський. На 125-й позиції розташувався Леонід Кузьмінський, член цієї ж політичної сили.

    Варто зазначити, що, згідно із соціологічними опитуваннями, блок Наталії Вітренко наразі не потрапляє до парламенту. Їхній рейтинг коливається між 2-3%. Проте експерти прогнозують, що прогресивні соціалісти та їхні колеги по блоку таки мають шанс подолати тривідсотковий бар’єр і потрапити до когорти вибраних. 

    "Львівська Газета"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.