• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Передноворічна сесія Львівської облради

    Опубликовано: 2005-12-26 17:26:00
    Остання цього року, двадцять шоста сесія Львівської обласної ради продовжить свою роботу завтра.  Нагадаємо, депутатам необхідно закрити її, щоб уже в січні можна було провести бюджетні слухання й ухвалити головний фінансовий документ області.
     
    У вівторок в облраді розглянуть низку питань про приватизацію та оренду об’єктів спільної власності територіальних громад. Таких у порядку денному сесії обласної ради є тринадцять. Ще декілька питань стосуються погодження проектів землеустрою щодо відведення земель, оренди земельних ділянок і надання дозволу на розроблення проекту землеустрою для зміни меж міста Самбора.
     
     Окрім приватизаційних, депутатам залишилося розглянути не менш актуальні питання про виконання рішення облради від 21 червня цього року “Про концепцію розвитку пасажирських перевезень автомобільним транспортом загального користування у Львівській області на 2005-2010 роки”, про стан і проблеми розвитку молодіжної політики, фізичної культури та спорту на селі, сприяння бізнесу й інвестиціям у Львівській області тощо.
     
    "Львівська Газета"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.