• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 26 грудня голова Чернігівської ОДА провів розширену нараду

    Опубликовано: 2005-12-26 17:38:00
    26 грудня голова облдержадміністрації М.Лаврик провів апаратну розширену нараду, на якій розглянуто питання про удосконалення врегулювання соціально-трудових відносин у частині оплати праці; хід виконання програми організації підвозу учнів сільської місцевості до місць навчання в області "Шкільний автобус".
     
    Ознайомившись зі станом справ з виплатою заборгованості по заробітній платі в області, голова облдержадміністрації висловив незадоволення низькими темпами погашення боргів по зарплаті в бюджетній сфері та на промислових підприємствах області, а також наголосив на недопущенні формальних заходів з боку органів виконавчої влади та місцевого самоврядування по відношенню до керівників підприємств-боржників. Він підкреслив, що бере ці питання під свій особистий контроль, оскільки проблема своєчасної виплати зарплати зараз найголовніша і вирішити її треба якнайшвидше.
     
    За підсумками наради дано відповідні доручення стосовно продовження в області програми „Шкільний автобус”, які стосуються, зокрема, вивчення технічного стану транспорту, що здійснює підвіз учнів до шкіл, розгляду можливостей заміни великих автобусів на більш зручні тощо.
     

    Прес-служба КМУ

     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.