• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні Гриценко урочисто зустрічатиме останню групу українських миротворців

    Опубликовано: 2005-12-29 12:09:00

    Cьогодні  у Львівському аеропорту “Скнилів” за участю Міністра оборони України Анатолія Гриценка відбудеться урочиста церемонія зустрічі останньої групи українських військовослужбовців зі складу національного миротворчого контингенту в Республіці Ірак.

    Цього дня дев’ятим рейсом літака Ту-154 Державного підприємства Міністерства оборони України “Українська авіаційна транспортна кампанія” на Батьківщину має повернутися 77 українських військових.

    Крім глави оборонного відомства українських миротворців на аеродромі “Скнилів” зустрічатимуть керівний склад Генерального штабу ЗС України та Західного оперативного командування, рідні і близькі військовослужбовців.

    З прибуттям цього борту завершиться повітряний етап виведення військовослужбовців українського миротворчого контингенту з Республіки Ірак. Морським шляхом двома поромами, один з яких вже вийшов з кувейтського порту Аш-Шуайба і взяв курс на Україну, на Батьківщину повернеться військова техніка та майно контингенту, а також 10 військовослужбовців, які супроводжують вантаж.

    Прес-служба МО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.