• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сташевський прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла КНР в Україні

    Опубликовано: 2005-12-29 12:45:00

    Перший віце–прем’єр–міністр Станіслав Сташевський прийняв новопризначеного Надзвичайного і Повноважного Посла Китайської Народної Республіки в Україні Гао Юйшена на його прохання. Під час зустрічі сторони наголосили, що Україну і Китай об’єднує обопільне прагнення до взаємовигідної співпраці та близькість позицій з більшості актуальних проблем міжнародного життя.

    Стабільно розвивається товарообіг між Україною і Китаєм. Порівняно з 2004 роком він зріс майже на чверть. Позитивно оцінюючи досягнуте, сторони відзначили важливість дальшого поглиблення співробітництва особливо у таких галузях, як металургія, індустріальне будівництво, кораблебудування, космічна сфера, де застосовуються сучасні високі технології.

    Під цим кутом зору Перший – віце – прем’єр – міністр вважає за необхідність пожвавити роботу Міжурядової українсько – китайської комісії з питань торговельно – економічного співробітництва, що є дійовим механізмом взаємних економічних стосунків. Було висловлено спільний погляд, щоб в рамках наступного засідання Міжурядової комісії провести великий українсько – китайський економічний форум і намічено попередні строки проведення цих заходів.

    Станіслав Сташевський сказав, що Україна вдячна за підтримку Китаєм вступу нашої держави до Світової організації торгівлі та високо оцінює підписання Протоколу про умови доступу на ринки товарів і послуг наших країн.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.