• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко затвердив держпрограму розвитку ЗСУ

    Опубликовано: 2005-12-29 12:52:00

    Сьогоднішній день для Збройних Сил України міністр оборони Анатолій Гриценко назвав дуже важливим, оскільки Президент України Віктор Ющенко підписав Указ про затвердження Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006-2011роки.

    “Після схвалення цього документу ми можемо впевнено говорити, що Збройні Сили України мають стратегічну перспективу розвитку на наступні 6 років, і це сформульовано в абсолютно конкретних параметрах”, - зазначив Анатолій Гриценко. Він пояснив, що в цьому документі окреслено - які військові частини залишаються, які скорочуються, за який час, які ресурси для цього залучаються.

    Анатолій Гриценко висловив сподівання, що всі ці плани будуть підкріплені бюджетним фінансуванням на 2007-2011 роки. Він також додав, що починаючи з 2007 року оборонний бюджет буде на рівні 2 відсотків від ВВП держави. Це досить прийнятно і солідно, щоб говорити про розвиток Збройних Сил України.

    Прес-служба МО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.