• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перебування міністра закордонних справ України на Рівненщині

    Опубликовано: 2005-12-29 14:41:00

    28 грудня на Рівненщині з робочим візитом перебував міністр закордонних справ України Б.Тарасюк, який взяв участь у „прямому ефірі” радіостанції „Радіо Трек”, зустрівся з митрополитом Рівненським і Острозьким Євсевієм, першим заступником голови облдержадміністрації О.Ковальчуком та головою облради Р.Василишиним.

    В облдержадміністрації на прес-конференції для представників ЗМІ міністр закордонних справ України Б.Тарасюк повідомив про стан вирішення газового питання між Україною та Росією, наголосив на успіхах держави в зовнішньополітичній діяльності у ц.р., зокрема, відмітив проведення 1 грудня у Києві самміту „Україна-ЄС” і його результати, новий формат стосунків між Україною та НАТО, діяльність України в міжнародних організаціях.

    Поінформував присутніх про вирішення питання спрощення візового режиму для громадян України, котрі планують відвідати країни ЄС, про створення МЗС центру для підтримки та допомоги українським громадянам за кордоном. Щодо планів НРУ на виборах 2006 р., Б.Тарасюк відмітив роль партії в політичному житті України, в процесі державотворення.

    У рамках візиту відбулась зустріч Б.Тарасюка з професорсько-викладацьким складом та студентами Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. академіка С.Дем’янчука, представниками неурядових організацій області. На зустрічі були присутні заступник голови облдержадміністрації І.Турко, начальник управління внутрішньої політики та інформації С.Кричильський. Окрім того, у Рівному за участю Міністра закордонних справ України Б.Тарасюка відбулось відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям, який є складовою частиною другої черги Оздоровчо-реабілітаційного комплексу.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.