• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Червоненко: "В "газовому " питанні настав час істини"

    Опубликовано: 2005-12-29 15:30:00

    "Передусім, всім потрібно згуртуватися, - заявив сайту RAZOM запорізький губернатор, член Ради "Нашої України" Євген Черовненко, коментуючи кризу в "газових" переговорах. - Згуртуватися, передусім, українським відомствам, котрі, на жаль, до сьогодні відстоюють кожне свої власні інтереси".

    "Енергетики - свої інтереси. Газовики - свої інтереси і т.д. Вони повинні, нарешті, осягнути реальний стан речей. Зрозуміти, що газ - це проблема не одного президента. Це проблема усіх нас - мене, вас, кожного українця. Як губернатор, приміром, я запропонував на вчорашньому урядовому засіданні вирішити цю проблему завдяки електроенергетиці. Електроенергію ми експортуємо, бо її у нас забагато. Так давайте з газу переходити на електрику!", - сказав Червоненко.

    "Чи витримає удар Україна - це, знову ж таки, залежить від нас усіх. Сьогодні настав час істини. Кожен проявляється, як на лакмусовому папірці. Але я оптиміст і вірю, що консенсусу буде досягнуто".

    Прес-служба НСНУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.