• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кужелюк прогнозує політичний вертеп на Львівщині

    Опубликовано: 2005-12-29 16:19:00

    Депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк, коментуючи сьогоднішні події під час засідання сесії міськради, повернення Буняка назвав політичним вертепом. „Сьогодні у сесійній залі аншлаг. Напередодні Різдва маємо політчний вертеп”, - сказав він.

    Кужелюк звернувся до Любомира Буняка і сказав, що він, очевидно, хоче повторити історію свого заступника Василя Лозинського і поновлювати свої повноваження щотри місяці. Міський депутат Роман Зафійовський у свою чергу запропонував Любомирові Буняку піти з гонором і самому написати заяву про складення повноважень. Аби пришвидшити цей процес, депутат передав міському голові чистий аркуш паперу. З подібною пропозицією до Буняка звернувся і депутат Богдан Бедрило, який сказав, що з відставкою Буняка шкодує лише через те, що сесії місьої ради втратили ефект шоу.

    Перед депутатським корпусом виступив народний депутат України Ігор Шурма, він закликав депутатів діяти по-європейськи і виконувати ухвалу Шевченківського райсуду Києва, якщо депутати хочуть подавати апеляцію згідно з чинним законодавством.

    Дебати у сесійній залі припинив депутат міськради Сергій Бащук, який закликав депутатів не затягувати час і перейти до голосування про відставку міського голови. Натомість на трибуну вийшов сам Любомир Буняк і сказав, що виступатиме стільки, скільки вважатиме за необхідне.

    ". VIP "Vлада I Pолітика"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.