• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Луценко подарував сумським студентам кулемет і закликав не покидати майданів

    Опубликовано: 2005-12-29 16:57:00

    Юрій Луценко вирушив у новорічне турне регіонами, щоб оцінити роботу підлеглих. Сьогодні міністр внутрішніх справ подорожував Сумщиною та Полтавщиною, вітав із прийдешніми святами та презентував досить неординарні подарунки. Не покидати майданів та продовжувати революцію, - із таким закликом звертається Юрій Луценко до сумських студентів. Він просить у них допомоги, аби пікетами вплинути на депутатів облради, котрі не бажають притягнути до карної відповідальності опального екс-губернатора.

    У тому, що Володимир Щербань досі перебуває у Сполучених Штатах Америки, – частина провини депутатського корпусу Сумської обласної ради, переконує Юрій Луценко. І додає: «Цього року рибка вискочила із сітки».

    Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ України: «Я наполягаю на тому, що обласна рада Сумщини не хоче розглядати питання про надання дозволу про притягнення депутата обласної ради Володимира Петровича Щербаня до кримінальної відповідальності».

    Подання Генпрокуратури депутати таки розглянули на профільній комісії. Втім, наданої інформації їм виявилося замало, тож певного висновку не дійшли. Яким буде остаточне рішення депутатів – ніхто не береться прогнозувати, адже нинішній склад облради формувався ще за пана Щербаня, у ній здебільшого його колишні заступники, керівники районів, управлінь, служб.

    Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ України: «Я дуже потребую підтримки громадськості навіть у цьому питанні. І, коли у вас сесія обласної ради збереться, а якщо треба, то я готовий на міліцейських машинах з Донецька доставити ваших депутатів, щоб вони не забували про свої обов`язки, то ви їх там попікетуйте, щоб вони прийняли рішення по пану Щербаню».

    Як колишній революціонер, головний міліціянт країни вирішив зустрітися зі студентами. Саме вони розпочали політичний рух, каже Луценко, що привів його до цієї високої посади. Різдвяним міністерським подарунком для студентів Сумського держуніверситету став кулемет «Максим» із цілим арсеналом набоїв. Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ України: «Для всіх сумських студентів це спогад про те, що ми революції не закінчуємо. Революція продовжується. Майдани не закриті, не покидайте їх».

    "НТН"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.