• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр оборони України високо оцінив досвід, здобутий українськими миротворцями в Іраку

    Опубликовано: 2005-12-29 17:05:00

    Сьогодні, 29 грудня, перебуваючи у Львові під час зустрічі з керівним складом Західного оперативного командування Міністр оборони України Анатолій Гриценко зазначив, що миротворці, які пройшли через відповідні місії це унікальний здобуток для нас, досвід, який вони отримали вкрай необхідна річ, яку треба вивчати та розповсюджувати у військах.

    - Я поставив завдання до 20 січня 2006 року, щоб кожен офіцер, який пройшов миротворчу місію письмово подав пропозиції щодо вдосконалення бойової підготовки, організації охорони таборів, супроводження і перевезення на дальні відстані на незнайомій території, - повідомив Анатолій Гриценко.

    У своїй промові Міністр оборони України також зупинився на військовій етиці та наголосив, що хамство, яке може собі дозволити один з миротворців – це чорна пляма на державу та її Збройні Сили. Тому Анатолій Гриценко порекомендував командирам відійти від кабінетного та паперового стилю управління і зробити акцент на живе спілкування з людьми незалежно від звань та посад.

    - Я хочу щоби наші командири вміли слухати та вміли почути людину. В наших інтересах службу в армії зробити цікавою та престижною, тоді її будуть любити та шанувати в суспільстві, - наголосив керівник українського оборонного відомства.

    Анатолій Гриценко також зосередив увагу присутніх на виявленні корупції у військах і заявив, що буде вдячним командиру за те, що той своїми силами виявить порушника.

    - Це не буде плямою на частину і командир не буде покараний за це. Інше ставлення буде до командира, який не виявить корупційні дії у своїй частині, а це зробить СБУ та прокуратура, - додав Міністр оборони України.

    Глава оборонного відомства заявив, що ним започатковані комплексні заходи, що допоможуть вичистити армію від корупціонерів. За його словами, за для цього у військах має бути створена атмосфера нетерпіння до зловживань.

    Прес-служба МО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.