• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лаврик провів прес-конференцію

    Опубликовано: 2005-12-29 17:34:00

    29 грудня голова Чернігівської облдержадміністрації М.Лаврик провів прес-конференцію для представників обласних та районних засобів масової інформації.

    Він поінформував журналістів про свої перші кроки на посаді голови Чернігівської облдержадміністрації та плани своєї команди на найближче майбутнє. Зокрема, повідомив про те, що вже вдалося вирішити одну з найбільших проблем області – погасити заборгованість із заробітної плати працівникам бюджетної сфери, яка становила 25, 6 млн.грн. Але в подальшому, наголосив М.Лаврик, у цьому напрямку треба працювати стабільно, командно і з баченням перспектив.

    Він також визначив напрямки подальшої діяльності. Перш за все, це поліпшення інвестиційного клімату за рахунок залучення в область зовнішніх та внутрішніх інвестицій. Велика увага приділятиметься розвитку АПК, зокрема, відпрацюванню механізму взаємодії товаровиробників та замовників.

    Розвиток споживчих послуг на селі планується проводити із залученням приватного бізнесу. Протягом наступного року буде вирішено ще одне важливе питання – забезпечення житлом у сільській місцевості молодих спеціалістів: медиків, освітян та працівників культури.

    Голова облдержадміністрації також пообіцяв підтримку розвитку міста Чернігова – це стосується передусім вирішення проблем освітлення міста, вивозу сміття та придбання нових тролейбусів.

    Велика увага також приділятиметься підтримці місцевих деревообробників; питанню газифікації; створенню будинків сімейного типу для дітей-сиріт тощо. Відповідаючи на запитання щодо стосунків ЗМІ та влади, голова облдержадміністрації зазначив, що створить всі умови для того, аби всі засоби масової інформації мали змогу незалежно та об'єктивно працювати і не відчувати ніяких утисків з боку влади.

    Він також висловив своє негативне ставлення до використання адмінресурсу на майбутніх виборах та спростував чутки щодо звільнення голів райдержадміністрацій. М.Лаврик зауважив, що робота кожного керівника району буде ретельно вивчена і за підсумками будуть прийматися відповідні рішення.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.