• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров пропонує підписати Росії "Договір про незастосування зустрічних умов"

    Опубликовано: 2005-12-29 17:39:00

    Прем'єр-міністр України пропонує Росії замість розмов про синхронізацію процесів вступу до СОТ підписати "Договір про незастосування зустрічних умов"

    Розмови про синхронізацію процесів вступу в СОТ цілком міг би замінити договір між Україною і Росією, який би передбачав від сторони, що першою вступить в цю організацію, відсутність будь-яких дискримінаційних кроків стосовно другої сторони. Таку думку висловив сьогодні в Луганську Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров.

    "З Росією нормальним був би договір про незастосування будь-яких кроків, коли хтось раніше вступить", - сказав він.

    За словами Юрія Єханурова, такий договір повинен передбачати: Україна бере на себе зобов'язання у разі свого вступу в СОТ не виставляти додаткових умов Російській Федерації. Аналогічні зобов'язання, на думку українського Прем'єр-міністра, повинна взяти на себе і Росія.

    "Я думаю, саме такий підхід свідчитиме про стратегічні відносини", - заявив він. Юрій Єхануров також відзначив, що він уперше оприлюднює цю тезу, хоча дана тема проробляється у Кабінеті Міністрів давно.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.