• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Проблемні питання навколо ЧФ можна вирішити абсолютно безконфліктно

    Опубликовано: 2006-02-06 10:20:00

    „Попри те, що проблемне питання щодо базування Чорноморського флоту присутнє в засобах масової інформації Росії і України, це не визначальний чинник наших проблемних відносин”, - заявив міністр оборони Анатолій Гриценко в інтерв’ю Радіо „Свобода”.

    За його словами, зараз набагато глибші проблеми виникли в економічній, енергетичній сферах.

    На переконання Анатолія Гриценка, ЧФ – це вже похідна. Він нагадав, що вже публічно заявляв про те, що проблемні питання навколо ЧФ є такими, що їх можна вирішити абсолютно спокійно безконфліктно, вони не є антагоністичними по суті. Вони стосуються питань базування, оренди, власності, юридичних фіксацій цієї власності. Потрібне бажання з двох сторін.

    „Створення комісії Ющенко-Путін, зокрема підкомісії з питань ЧФ, а також ті заходи, які зараз вживає Уряд України щодо інвентаризації земель, будівель і всього майна, що там є, дає можливість на вирішення цього питання протягом року чи трошки більше”, - зазначив глава військового відомства України.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.