• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поляков взяв участь у нараді під головуванням глави Уряду України

    Опубликовано: 2006-02-06 12:51:00

    3 лютого, в рамках візиту Прем’єр-Міністра України Юрія Єханурова до Автономної Республіки Крим перший заступник Міністра оборони України Леонід Поляков разом із командувачем Військово-Морських Сил ЗС України віце-адміралом Ігорем Князем побував в окремій бригаді берегової оборони ВМС ЗС України, якою командує полковник Сергій Бондаренко.

    Перебуваючи у з’єднанні, Леонід Поляков ознайомився зі станом комплектування бригади військовослужбовцями за контрактом, а також з ходом робіт щодо переобладнання однієї з казарм під житло для них.

    У Севастополі члени урядової делегації та представники Міноборони й Генерального штабу ЗС України оглянули контактний пункт операції НАТО на Середземному морі „Активні зусилля – 2006” та відвідали кораблі Ескадри різнорідних сил.

    На флагмані Українського флоту фрегаті „Гетьман Сагайдачний” та корветі „Луцьк” воєначальники обговорили питання, пов’язані з підготовкою цих кораблів до участі в операції НАТО „Активні зусилля – 2006”.

    Під час робочої поїздки члени делегації також взяли участь у нараді під головуванням глави Уряду України, присвяченій розгляду проблемних питань Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.