• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ігнатенко поїде до Швеції

    Опубликовано: 2006-02-06 14:53:00

    З 7 по 11 лютого відбудеться візит делегації на чолі з міністром охорони навколишнього природного середовища України П.М.Ігнатенком до м. Стокгольм, Королівство Швеція.

    В ході візиту планується зустріч Міністра охорони навколишнього природного середовища України П.М.Ігнатенка з Генеральним директором Шведського агентства охорони навколишнього природного середовища Ларсом-Еріком Лільєлюндом. Павло Ігнатенко виступить з доповіддю на тему "Стан навколишнього природного середовища України та напрямки діяльності держави з його охорони і поліпшення".

    Планується обговорення питань майбутнього укладення наступних двосторонніх документів:

    1. Меморандум про взаєморозуміння щодо двостороннього співробітництва між Міністерством охорони навколишнього природного середовища України та Міністерством сталого розвитку Королівства Швеція в реалізації проектів у галузі спільної виконання положень Статті 6 Кіотського Протоколу

    2. Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва в галузі охорони навколишнього природного середовища між Міністерством охорони навколишнього природного середовища України та Шведським агентством охорони навколишнього природного середовища

    Також планується зустріч Павла Ігнатенка з Генеральним директором Міністерства закордонних справ Швеції Андершем Анлідом, на якій будуть обговорені потенційні спільні проекти з розвитку інфраструктури в галузі енергетики і природоохоронних технологій та зустріч з Міністром сталого розвитку Швеції пані Моною Салін, де темою обговорення буде питання енергетики в контексті охорони навколишнього середовища.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.