• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров і Інгріда Удре обговорили питання співробітництва

    Опубликовано: 2006-02-14 17:30:00

    Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров провів зустріч з головою Саейму Латвійської Республіки Інгрідою Удре.

    В ході зустрічі обговорювалась політична та економічна ситуація у Латвії та Україні. Зокрема, керівник українського Уряду розповів про парламентські вибори, які відбудуться найближчим часом в Україні. Юрій Єхануров зазначив, що майбутні вибори до Верховної Ради дуже важливі для України, тому що лише у разі створення конструктивної парламентсько-урядової коаліції Україна зможе реалізувати економічні реформи.

    Юрій Єхануров та Інгріда Удре також обговорили питання двостороннього економічного співробітництва. Говорячи про співробітництво в енергетичній сфері, Прем’єр-міністр зазначив, що Україна зацікавлена в збільшенні експорту електроенергії, зокрема у виході на ринки прибалтійських країн.

    У свою чергу, спікер латвійського парламенту зазначила, що Латвія зацікавлена в диверсифікації енергетичних потоків, зокрема електроенергії.

    За словами Юрія Єханурова, українську сторону також цікавить латвійський досвід розвитку сільського (зеленого) туризму.

    Під час зустрічі Інгріда Удре також наголосила, що Латвія готова сприяти у запозиченні Україною досвіду набуття членства в європейських та євроатлантичних структурах.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.