• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гузь образився на Кривицького

    Опубликовано: 2006-02-15 17:13:00

    Депутат Луцької міськради, співкоординатор фракції «Наша Україна» Ігор Гузь подаватиме в суд на мера Луцька Антона Кривицького за образу честі, гідності, ділової репутації та вимагатиме відшкодування моральної шкоди. Про це він заявив 15 лютого під час прес-конференції в Луцьку.

    За його словами, Антон Кривицький образив його честь, гідність та ділову репутацію, завдав моральної шкоди під час щотижневої апаратної наради у міськвиконкомі. Міський голова в присутності працівників виконкому, журналістів та виборців дозволив собі порівняти депутата зі «скунсом», звинувативши його в недобросовісному піарі та існуванні «на американські гранти».

    Такі дії міського голови були викликані несподіваною появою на апаратній нараді представників трудового колективу музичної школи №1 міста Луцька, яких привів у мерію Ігор Гузь. Представники колективу пішли на це через конфлікт, який уже другий рік існує між ними та міською владою через приватизацію частини приміщення школи дочкою мера Тетяною Кривицькою. Cудова тяганина щодо цієї справи триває.

    Ігор Гузь обурений з приводу дій міського голови. За його словами, «міський голова, що дозволяє собі принижувати депутата, тим паче в присутності інших, не має морального права перебувати на цій посаді».

    "Західна iнформаційна корпорація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.