• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На виборах міського голови Тернополя лідирує Заставний

    Опубликовано: 2006-03-28 12:03:00

    За попередніми даними, у виборах на посаду міського голови Тернополя лідирує Роман Заставний з результатом 19,53% голосів виборців. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили 28 березня у прес-службі ТОО КВУ.

    На другому місці Зеновій Щепановський (14,96%), на третьому – Михайло Ратушняк (13,43%). Чинний міський голова Тернополя Богдан Левків на четвертому місці із 8,78%, двічі екс-мер Тернополя Анатолій Кучеренко набрав 7,33%. Ще один кандидат на мера, заступник голови Тернопільської ОДА з гуманітарних питань Анатолій Вихрущ має 5,81% голосів виборців.

    Проти усіх кандидатів проголосувало 5,79% тернополян.

    Загалом Роман Заставний лідирував на 67 виборчих дільницях Тернополя, Зеновій Щепановський – на 7, Богдан Левків та Петро Ландяк – на 2, Анатолій Кучеренко – на 4, Михайло Ратушняк – на 1. А на одній з виборчих дільниць Тернополя найбільше голосів було поставлено на позначці «Не підтримую жодного кандидата».

    За попередніми даними, на вибори прийшло 69,65% мешканців Тернополя. З семи дільниць на 22.00 27 березня ще не було результатів голосування.

    "Західна iнформаційна корпорація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.