• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко занепокоєний процесом підрахунку голосів

    Опубликовано: 2006-03-28 16:56:00

    Глава держави направив відповідну телеграму голові ЦВК Ярославу Давидовичу, генеральному прокуророві Олександру Медведьку, голові СБУ Ігорю Дріжчаному, міністрові внутрішніх справ Юрію Луценку, голові Ради Міністрів АРК, головам Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, головам Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Херсонської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Чернівецької, Одеської та Харківської ОДА. У цих областях є помітне відставання з підрахунком голосів порівняно з загальноукраїнськими показниками. «Це може розцінюватися як свідомі дії на користь окремих політичних сил», – йдеться в телеграмі Глави держави. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    В. Ющенко переконаний, що підрахунок голосів – надзвичайно важливий етап виборів, який повинен відбуватися з чітким дотриманням законодавства. «Вимагаю невідкладного реагування та вжиття в межах своїх повноважень вичерпних заходів щодо забезпечення вчасного, у суворій відповідності до Закону, встановлення результатів виборів», – наголошує Глава держави. На думку Президента, таким чином влада повинна ще раз засвідчити свою незмінну позицію – вибори відбулися чесно і демократично.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.