• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ткач: "Вибори в області пройшли демократично і прозоро"

    Опубликовано: 2006-03-29 11:45:00

    28 березня, голова обласної державної адміністрації Роман Ткач провів прес-конференцію для представників засобів масової інформації, що стосувалась попередніх результатів виборів в Івано-Франківській області.

    Керівник області спочатку зупинився на технічних моментах проведення виборів: готовності всіх дільниць, комісій, органів влади до виборів: "Проведення виборів в області я б оцінив на "добре". Хоча не все гладко, але ми намагались вирішувати питання оперативно".

    Одним з питань все таки були черги на великих дільницях. Органи місцевої влади, на думку Р.Ткач, зробили все від них залежне. Причиною незначних порушень Роман Ткач вважає нервозність виборів та недбалість окремих членів виборчих комісій. Але на результати виборів ці порушення суттєво не вплинули.

    Оцінюючи загальну ситуацію, голова облдержадміністрації повідомив: "Ще немає остаточних результатів, але вже можна стверджувати те, що в нашій області вибори пройшли вільно, спокійно, демократично, прозоро".

    Загалом в області взяло участь майже 65% виборців, які були включені у списки.

    Р.Ткач навів також попередні результати голосування. На 10.00 год. необробленими ще були дані з 23 дільниць До Верховної Ради по області результаті є наступними: 45,5% - блок "Наша Україна", 30% - БЮТ, 5,4% - блок Костенка і Плюща та 3,3% - Пора-ПРП.

    До обласної ради: 40,7% - блок "Наша Україна", 24,3% - БЮТ, 5,8% - блок Костенка і Плюща, 4,5% - Національний вибір та 2,9% - Відродження Прикарпаття.

    Голова обласної державної адміністрації зробив висновок, що "виборець на Прикарпатті став вибагливим. Його не можна купити ні рекламною кампанією, ні листівками".

    Прес-служба НРУ

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.