• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • „ПРОМИСЛОВИЙ ХОЛОД” — ПРОВІДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ХОЛОДИЛЬНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ

    Опубликовано: 2005-03-01 13:02:34
    1 березня у виставковому центрі „КиївЕкспоПлаза” розпочала свою роботу четверта спеціалізована виставка технологій промислового холодопостачання, кондиціонування та вентиляції „Промисловий холод 2005”. Виставка проходить за підтримки Українського союзу промисловців і підприємців, Міністерства промислової політики України, Спілки холодильщиків України, Міжнародної академії холоду та Міністерства освіти і науки України.
    Експозиція виставки демонструє повний спектр технологічних розробок, сучасного обладнання і послуг — від лабораторних холодильних камер до промислових систем кондиціонування та вентиляції для підприємств харчової та переробної промисловості і торгівлі. Також на виставці представлені передові технології промислового кондиціонування, вентиляції, фільтрації й очищення повітря на підприємствах фармацевтичної галузі, точного приладобудування, металургійної, хімічної промисловості, сфери „хай-тек”. Крім того, виставка знайомить з технічними розробками у галузі кліматизації об'єктів будівництва.

    У виставці „Промисловий холод 2005” беруть участь провідні світові й вітчизняні компанії, серед яких APEX, FRIGO MEKANIK A.S., Friterm termik A.S., IGLOTECH, Pfeuffer GmbH, „Агрополітех Лтд”, „АРЕА ТРЕЙДЕРС”, „Данфосс”, „Євроізол”, „ІНГА”, „Інсолар”, „Клондайк”, „КОМАН ЛТД”, „КОНТАКТ”, „Комфорт-Сервіс”, „КРИСТАЛ”, „ЛЄНД”, „ОКЕАН-ПРОДУКТ”, „ОКО”, „ОЛЧЕМ”, „Острів-Харків”, „ПАНТЕК”, „Піраміт”, „РЕФКО Мануфекчеринг Лтд.”, „САЙЛЕНС”, „СПЕКС”, „СПЛІТ-СЕРВІС”, „СТОР ЛТД”, „Термофін”, ТЕХНОСФЕРА-КАРАВАН, „Технохол”, „Торгтехніка”, ФРІГОПОЛ, ФРОСТ ПЛЮС, Харківхолодмаш, „ХОЛОДОТЕХНІК”, „Хуурре Україна”, „ЦЕНТРОХОЛОД”, „Шиссль”, „Електроніка”, „ЕФЕС”, „ЮТАМ” та інші.

    „Промисловий холод 2005”: основні цифри
    Загальна виставкова площа — близько 2 000 кв. м.
    Чиста виставкова площа — 1 027* кв. м (зростання порівняно з 2004 роком складає 100%).
    Кількість учасників — 48*, на 50% більше, ніж минулого року.
    Представлено країн — 5 (Україна, Німеччина, Польща, Росія, Туреччина).
    Представлено торговельних марок — 115
    *Компанія BDO Balance-Audit проведе аудит статистичних даних відповідно до методики Міжнародного виставкового союзу CENTREX.

    Програма виставки
    Виставка „Промисловий холод” також є найбільшим професійним форумом, місцем зустрічі науково-технічної еліти й професіоналів-практиків. З метою підвищення рівня професійних знань і обміну досвідом на виставці організовано науково-технічні конференції та семінари, де кожен фахівець може одержати цікаву та корисну інформацію. У програмі цього року слід виділити такі заходи:
    • конференцію „Сучасні технічні рішення для створення мікроклімату в приміщеннях торгово-роздрібних і офісних центрів, кінотеатрах, клубах, ресторанах, спортивних аренах і виставкових залах”, організовану спільно з журналом „С.О.К”;
    • науково-практичну конференцію „Стратегічний підхід до вибору та експлуатації холодильного устаткування", співорганізатором якої виступило провідне видання для фахівців холодильної та кліматичної галузі журнал „Холод”.
    Традиційно виставка „Промисловий холод 2005” проходить одночасно з десятою міжнародною виставкою обладнання, меблів та аксесуарів для магазинів, ресторанів, готелів „МаРГо 2005” та другою міжнародною виставкою обладнання і технологій харчової та переробної промисловості „АПМ-ПродТек 2005”. Поєднання цих подій дозволяє відвідувачам виставки ознайомитись з повним технологічним циклом — від переробки та виробництва продуктів харчування до їх зберігання та реалізації кінцевому споживачеві.

    Компанія „Євроіндекс”, організатор виставки, висловлює подяку усім підприємствам, організаціям, професійним та галузевим об'єднанням за підтримку в організації виставок. За інформаційну підтримку у період підготовки та проведення виставки — журналу „Холод”, а також журналу „С.О.К.” — за сприяння в організації виставкових заходів.
    Головною метою цьогорічного розширення тематики „Промислового холоду 2005” є створення сучасної презентабельної міжнародної виставки для холодильної та кліматичної галузей України, місця зустрічі професійної еліти, де фахівці зможуть ознайомитись з повним спектром новітніх технологій холодопостачання та промислового кондиціонування, комплексних рішень, сучасного обладнання та послуг, а також отримати можливість живого спілкування, обміну досвідом та підвищення кваліфікації. Ми впевнені, що оновлена виставка „Промисловий холод” буде сприяти подальшому розвитку відповідних галузей, і, як наслідок, переоснащенню українських виробничих і торговельних підприємств та виведенню їх на рівень світових стандартів.

    Найповнішу інформацію про заходи виставки та поточні події ви завжди отримаєте у прес-центрі, а також в Інтернеті на сайті www.promholod.euroindex.ua. e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.