• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Трагедія у Львові: Вбивство Ірини Фаріон

    Опубликовано: 2024-07-20 10:02:55

    Увечері 19 липня у Львові сталася трагічна подія, що вразила всю країну — злочинне напад на відому громадську діячку та колишню народну депутатку Ірину Фаріон, яка загинула від отриманих поранень. Інцидент трапився на одній з вулиць міста близько 19:30. Невідомий використав зброю, в результаті чого Ірина Фаріон отримала вогнепальне поранення голови, від якого пізніше померла в лікарні.

    Національна поліція оперативно реагувала на виклик і доставила постраждалу до медичного закладу, однак, незважаючи на негайну медичну допомогу, життя жінки врятувати не вдалося. Поліція почала розслідування цього випадку як злочин, передбачений Кримінальним кодексом України як умисне вбивство.

    Голова Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко негайно взяв під особистий контроль розслідування, наголошуючи на важливості знайти та притягти до відповідальності винних у цьому жорстокому нападі. Поліція звернулася до громадськості із закликом надати будь-яку інформацію, що може допомогти у встановленні обставин злочину.

    Президент України Володимир Зеленський особисто висловив своє обурення щодо цього трагічного випадку і підкреслив необхідність швидкого встановлення обставин та затримання зловмисника. Він підкреслив, що усі сили національної поліції та Служби безпеки України зосереджені на розкритті цього злочину.

    Зараз правоохоронні органи продовжують збирати докази та аналізувати дані з камер відеоспостереження, щоб знайти зловмисника. Ірині Фаріон було 60 років. Вона відома своєю активною громадською діяльністю та позиціями в політичному житті України. Її смерть стала великою втратою для українського суспільства, і залишається однією з найбільш обговорюваних подій в країні цього року.

    Цей трагічний випадок підкреслює важливість безпеки та необхідність зміцнення заходів захисту громадських діячів та інших громадян від насильства. Усі вони заслуговують на захист і повагу, і винні в цьому нападі мають бути стягнуті до відповідальності відповідно до закону.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.