• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шоколадні маски та живлення шкіри

    Опубликовано: 2024-06-05 07:24:38

    Використання масок на основі какао обіцяє зробити шкіру обличчя оксамитовою і свіжою, а також допомогти впоратися з сезонними проблемами. Ці маски являють собою простий і приємний спосіб доглядати за шкірою в домашніх умовах.

    Для сухої шкіри рекомендується використовувати маску, що складається з півплитки білого шоколаду, розтопленого на водяній бані, з додаванням столової ложки кремоподібного сиру. Цю маску рекомендується нанести на обличчя на 15 хвилин, щоб шкіра ввібрала всі поживні речовини.

    Для жирної шкіри підійде маска, до складу якої входять 2 столові ложки какао-порошку, 2 столові ложки запарених вівсяних пластівців, жовток курячого яйця і 2 столові ложки кефіру. Цю маску також слід нанести на обличчя на 15-20 хвилин, щоб вона встигла проникнути в пори шкіри й очистити їх.

    Для живильного догляду в холодну пору року можна приготувати маску, що містить столову ложку какао-порошку, стільки ж вівсяного борошна і чайну ложку меду. Усі компоненти слід розбавити вершками або молоком і нанести на обличчя на 20 хвилин, щоб шкіра отримала додаткове зволоження та живлення.

    Для шкіри, схильної до запалень, підійде маска, що містить 2 чайні ложки какао-порошку, по 2 столові ложки білої глини та вівсяних пластівців. Цю маску слід розвести концентрованим зеленим чаєм і нанести на обличчя на півгодини. Після цього її можна змити відваром ромашки для заспокоєння шкіри.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.