• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 10 правил для ідеальної засмаги

    Опубликовано: 2024-05-23 07:24:16

    Бажання отримати гарну засмагу може бути сильним, але важливо пам'ятати, що турбота про шкіру під час засмаги - це запорука здоров'я і привабливого зовнішнього вигляду. У цій статті ми розберемо десять правил, які допоможуть вам досягти ідеальної засмаги без шкоди для шкіри.

    Не поспішайте: Засмага, отримана повільно, буде більш рівномірною і довше триматиметься. Близько 15-17 днів - це оптимальний термін для досягнення красивої засмаги без шкоди для шкіри.
    Захист волосся: Пляжний відпочинок може негативно позначитися на стані вашого волосся через вплив сонця, води та вітру. Використовуйте олійні маски для відновлення після сонячних ванн, щоб повернути волоссю блиск і силу.
    Боротьба з пігментацією: Уникайте зайвого впливу сонячних променів на шкіру, щоб запобігти появі пігментних плям. Освітлювальні маски та лосьйони на основі натуральних інгредієнтів допоможуть зробити плями менш помітними.


    Зволоження: Відновлюйте рівень вологи в шкірі, уникаючи її пересихання через інтенсивний вплив сонця. Використовуйте зволожувальні креми та пийте достатню кількість води.
    Проблеми зі шкірою: Вугрі можуть посилитися під впливом сонячних променів. Використовуйте засоби для захисту від сонця і проводьте щадне очищення шкіри.


    Пілінг тіла: Проведіть глибоке очищення шкіри перед засмагою, щоб видалити старі клітини і забезпечити рівну і довговічну засмагу. Пілінги допоможуть засмазі лягти рівніше і протриматися довше.
    Підготовка до засмаги: Почніть засмагати поступово за місяць до відпустки. Обмежте час перебування на сонці на початку, поступово збільшуючи його тривалість.
    Рух на пляжі: Будьте активними під час відпочинку на пляжі, це допоможе рівномірній засмазі. Гуляйте, грайте в ігри, танцюйте - це не тільки кумедно, а й корисно для шкіри.
    Вибір сонцезахисного крему: Підберіть сонцезахисний крем з урахуванням вашого типу шкіри і тривалості перебування на сонці. Наносьте його за півгодини до виходу на вулицю і оновлюйте кожні дві години.
    Обмежте час на сонці: Не переборщуйте з перебуванням на сонці, особливо в періоди найвищої сонячної активності. Обмежте час засмаги і використовуйте засоби захисту, щоб уникнути опіків та інших проблем.
    Дотримуючись цих десяти правил, ви зможете насолодитися красивою і безпечною засмагою на пляжі, зберігаючи здоров'я і красу вашої шкіри.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.