• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шістка хитрощів: шлях до кидання куріння

    Опубликовано: 2023-12-30 07:24:18

    З кожним днем життя курців стає дедалі важчим. Дослідники виявили низку хитрощів, які можуть допомогти вам позбутися цієї шкідливої звички.

    Правильна їжа: Вчені з'ясували, що деякі продукти погіршують смак нікотину. Молочні продукти, овочі та фрукти можуть зробити тютюн нестерпним. Гіркий шоколад може допомогти обдурити апетит і навіть підтримати судини.

    Дихальні вправи та йога: Дихальні вправи допоможуть швидше очистити легені, а йога, включно з позою трупа, зніме напругу і відволіче від думок про куріння.

    Уникайте алкоголю і кави: Перший час після відмови від куріння краще відмовитися від алкоголю і кави, оскільки вони можуть посилити тягу до нікотину.

    Створіть зону без куріння: Попросіть близьких не палити вдома і приберіть із квартири все, що нагадує про сигарети. На роботі замініть перекур іншим відпочинком.

    Читайте "Легкий спосіб кинути палити": Популярна книга Аллена Карра допомогла 15% людей позбутися шкідливої звички.

    Досліджуйте методи лікування нікотинової залежності: Відвідайте Вікіпедію, де грамотно описані всі фармакологічні методи лікування, які можна використовувати самостійно.

    Кидайте поступово: Якщо боїтеся кинути різко, спробуйте зменшити кількість цигарок, що викурюються, поступово привчаючи себе до думки про повну відмову.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.